Jaa jaa, eipä ole ollut vähiin aikaan ongelmia liittymän tai yhteyksien kanssa, niin mikäs nyt yhtäkkiä yllättäen tuli, kun ei sähköpostiohjelmani päästänytkään mua katsastamaan postejani. Ei hyväksynyt salasanaani, jota en (heh heh) tiettävästi ollut unissanikaan mennyt muuttelemaan, vaikka kuinka katsoin CAPS LOCK:it ja muut huomioitavat seikat, niin ei, ohjelma vain tiukkasi: ilmoita käyttäjätunnus ja salasana. Ei auttanut muu kuin soitella apuja. No, sitten annettiin uusi salasana, mutta eipä se päästänyt siltikään läpi. Mikäpä nyt eteen. Sitten kokeilin sitä entistä ja jo päästi läpi. Mutta vaan, vaan ... sitten se, kun seuraavan kerran katsoin sähköpostitilannetta päästikin läpi noin vain ilman salasanakyselyjä, eikä sekään tietysti ollut hyvä se, ei ollenkaan. No, suljin koneen ja lähdin asioille.

Ulkona onkin mitä ihanin kävelyilma, aurinko paistaa, linnut livertää ja kesätunnelma kauneimmillaan, parhaimmillaan. Ah tätä Suomen ihanaa suvea.

Asioilta tullessa ei se vanha salasanani kelvannutkaan, piti käyttää sitä uutta, joka minulle annettiin. Että sellaista tänä aamuna, mutta pääasia, että homma olisi kunnossa.