Viimeisiä viedään, eli heinäkuu alkaa olla lopuillaan ja sitten onkin jo elokuu. Lämmintä tuntuu kuitenkin riittävän, välillä on niin hiki, niin hiki. Ukkonenkin on tässä menneellä viikolla jyristellyt. Sitä ei ole viime kesinä kovin usein (onneksi) ollut, ei se jyrinä ehkä niinkään, mutta salamointi on kyllä se, mikä pistää selkänahan viimeistään värisemään. Täällä "kaupungissa" asuessa ei ukkonen tule sillä lailla "lähelle" kuin jos olisi maalla, siellä tunnelma on ihan toinen. Kyllä minä kuitenkin kovasti jyristäessä otan tietokoneen johdot ja modeemit irti, parempi vara kuin vahinko, niin kuin sanotaan.

Kävin tänään taas kiertämässä tavallisen kirpputorikierroksen ja löysin rullan, jossa luki "tarrateippiä". Aikani rullaa tutkiessa tulin tulokseen, että ihmiset eivät tiedä, mitä ne tavaroihinsa kirjoittavat, "tämä ei ole tarraa nähnytkään", ajattelin. No, kyllä se oli sitten kuitenkin tarrateippiä, kun aikani sitä kulmasta tutkin. Oli sen verran halpaa,että ostin sen askarteluihin, eiköhän sille käyttöä löydy.

Sain tänään postissa yhden kortin ja ilmoituksen, että Kela on maksanut minulle matkakorvauksia peräti 15 euroa ja rapian päälle.  Lisä se on rikka rokassa, tässä tapauksessa eurot pankissa, ei niitä koskaan tunnu liikaa olevan.