1124485.jpg

5000 tuli täyteen ja ohitettiinkin jo reippaasti. Kiitokset vain kaikille teille ihanille ystäville, jotka olette täällä jaksaneet piipahtaa ja kanssani ajatuksia/ideoita vaihdella. Onnellinen 5000. kävijä oli Sini, joka siis saa itse oikeutetusti minulta jotain, jahkahan ehdin ja löydän jonkin sopivan jutun. Kaksi muuta onnellista ovat Hilkka ja  Kide. Arvonta suoritettiin seuraavasti

1. Kommenttilaput leikattiin suikaleiksi.

2. Katsottiin, oliko kukaan maininnut lukua 5000 ja se otettiin kättelyssä erilleen.

3. Loput kommentoijat laitettiin aakkosjärjestykseen (Annifannilta kaksi kommenttia, mutta vain yksi hyväksyttiin mukaan) ja kuinkas sattuikaan, että kaikki nimet alkoivat eri kirjaimella ja hyvä niin.

4. Otettiin esiin kirja ja pieni naskali.

5. Tökättiin naskali sattumanvaraisesti jollekin kirjan sivulle ja ensimmäinen sana, joka osui silmiin naskalin piikin kohdalla, sai osoittaa onnellisen voittajan.

Kohta 5 suoritettiin kahdesti. Ensimmäinen sanan oli H:lla alkava, ja toinen sana alkoi K:lla.

6. Katsottiin, oliko kommentoijissa näillä kirjaimilla alkavia nimiä ja voittajiksi todettiin täten Hilkka ja Kide.  Eli näin.

Eli onnea siis voittajille vielä kerran: Sini, Hilkka ja Kide.

Katson, mitä mukavaa teille löytäisin ja otan yhteyttä. Ja ei kun eteenpäin, uusia ihania askarteluja ja juttuja etsimään ja löytämään. Oikein ihanaa joulukuun jatkoa teille jokaiselle.