1425131.jpg

Äänestys kauneimmasta Maailman ympäri -matkakohteesta on päättynyt ja arvonta suoritettu. Ääniä annettiin yhteensä 15 ja ne hajaantuivat melkoisesti. Kullakin tuntui olevan oma suosikkinsa ja kauneinta tuntui olevan vaikea valita. Kuitenkin kaikitenkin kauneimmaksi kortiksi valittiin Egypti sillä se sai huikeat kaksi ääntä. :)

Miettiessäni, kuinka arvonnan suorittaisin, päädyin seuraavaan ratkaisuun. Tulostin kommentit,  ja numeroin ne nurin perin satunnaiseen järjestykseen, jonka jälkeen kirjoitin Googleen hakusanan: voittaja. Google antoi tähän noin 575 000 tulosta. Ynnäsin numerot (5+7+5) ja sain tulokseksi 17. Koska tämä meni yli 15 ynnäsin edelleen 1+7 ja tulos oli 8.

Voittaja on siis numero 8, jonka takaa löytyi Sini.

Sitten piti arpoa vielä kaksi muuta voittajaa. Sini oli äänestänyt kauneimmaksi kortiksi Tansaniaa, joten laitoin hakusanaksi Tansania, josta tuli 5990 000 tulosta. Ynnäsin nämä yhteen samalla tavalla kuin edellä ja tulokseksi tuli 5 ja numeron takana oli Dumdum.

Dumdum oli äänestänyt kauneimmaksi Äänisen aaltoja ja nyt kirjoitin hakusanaksi Äänisen aallot, se antoi 64 000 tulosta. Numerojen yhteenlaskettu summa oli 10.

Voittaja oli tässä tapauksessa Anne S.

Sini saa siis erityisvalmistetun version kauneimmaksi äänestetystä Egypti-kortista sekä yllätyksen. Yllätyksen saavat myös Dumdum ja Anne S. Yllätykset postitetaan niin pian kuin suinkin. Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille mukana olleille.

The most beautiful Maailman ympäri -target voting is end. Winners are: Sini, Dumdum and Anne S. Gratulation for winners and thank you for all participants.