EDIT: DECO on palautunut minulle Tikuveeltä ja laitan sen tässä eteenpäin, kun selvitän hieman tilannetta. Lisäksi muistuttaisin, että kirjassa on vielä muutama varaamaton sivu, joten jos haluat mukaan tähän DECOOn, niin ilmoittautua voi vielä. Varaamattomat sivut ovat listassa tummettuina. Ota siis ihmeessä yhteyttä, jos kiinnostaa tulla mukaan. Taina esim. on tehnyt DECO:on aivan ihastuttavat sivut ja muutenkin kirjassa on aivan mielettömän upeita sivuja. 

Deco on nyt siinä vaiheessa, että se on palautunut minulle Siniltä. Pyysin siskontyttöäni Erjaa tekemään viimeisen sivun ja viimeistelen kirjaa viikonlopun aikana, jonka jälkeen katsotaan, kenelle kirja matkaa.

Tähän decoon ei enää ilmoittautumisia.

Ostin kirjaston poistomyynnistä pienen kirjasen: Kesäkukkien keijukaiset. Kirjassa on kiiltokuvista tuttuja keijukaiskuvia runojen myötä. Ajattelin, että kirjasta tulisi erinomáinen DECO. Hieman lisää kuvia, nauhoja, tilpehööriä, mitä nyt kukin sivuilleen ideoi ja hieman nuhraantuneesta kirjasesta tulee kuin uusi. Mukaan mahtuu 24 DECO-taiteilijaa. Kun DECO on valmis ja palautunut takaisin minulle, arvotaan se kaikkien taiteen sääntöjen mukaan DECOILIJOIDEN kesken.

Ilmoittautumiset yhteystiedoin tämän postauksen kommenttiboksiin. Ilmoita myös, jos haluat tehdä jonkin tietyn sivun. Ohessa lista kirjan kukista.

1. Niittyleinikki Mammukka 

2. Kurjenpolvi Taina

 3. Suolaheinä Dumdum 

4. Lemmikki Anne S.

5. Silkkiunikko Aino itse

6. Sormustinkukka Vasi 

7. Villiruusu Annifanni 

8. Valkoapila Annifanni

9. Kuusamapensas Tikuvee

10. Keltamaite Dumdum

11. Punakoiso Dumdum

12. Nurmikohokki Jipe

13. Sinikello Taina 

14. Kanerva Inkataika 

15. Siankärsämö Mammukka

16. Kannusruoho Jipe

17. Törmäkukka Sini

18. Ohdake Inkataika

19. Kangasajuruoho Jipe

20. Puna-alpi Sini 

21. Kaunokki Aino itse

22. Metsäköynnös Sini

23. Villakko Tikuvee

24. Tyhjä sivu Erja