Ehlana antoi minulle haasteen, jota ei ollutkaan niin helppo toteuttaa kuin kuvitteli. Neljännen kansion neljäs kuva, hmm. No, minulla on kuvia vähän siellä sun täällä, mutta kun haasteessa mainittiin valokuvat, niin avasin sen varsinaisen valokuvakansioni, ja sieltä neljännen alikansion ja sieltä neljännen kuvan, mutta siinä tulikin tenkkapoo, kun katsoin ensin kuvia esikatselulla ja neljänneksi tuli eräs taivaskuva, vaan sitten, kun olisin katsonut, pitääkö kuvan kokoa muuttaa niin kuvankäsittelyohjelma näytti neljänneksi kansioksi tätä kukat ja kasvit kansiossa olevaa orvokkikukkaa. Sittten päätin vähän järjestää kansiota, ja koska enimmäkseen neljäntenä kansiona säilyi tämä kukat ja kasvit, niin olkoon nyt sitten tämä.

Eli tämä on kuvattu 27.6.2008 ja siinä on naapurin pihanurmella kasvava orvokkipariskunta, ei sillä, orvokkeja siinä nurmella kasvaa kyllä enemmänkin ja silmänilonahan ne ovat, kun siitä ohi kävelee.

Ja haaste pitäisi sitten laittaa eteenpäin neljälle. No, anna sen Inkataikalle, Speedylle, Kuuselaan ja Annifannille.  En tiedä, josko he jo ovat tämän saaneet, mutta ainakin heidän tiedän harrastavan valokuvausta.