mustaoranssikollaasi

Click

Musta ja Oranssi - Hui kauhistus! Väriyhdistelmä ei todellakaan ole minun, vaan antaisinko pelotella itseäni, ei kun rohkeasti vaan katsomaan, mitä tästä yhdistelmästä saisi aikaan jotain kaunista ja kiintoisaa ja tällainen sekoitus siitä tuli.

Mustaharmaa villapaita on isäni vanha virttynyt paita. Se on mun lohtupaita, vähän samaa kuin rätti tenavien pikkupojalle. Oranssin virkatun kassin löysin kerran kirpparilta ja jotenkin se oli niin lysti, että täytyi ostaa pois. Vanhoja maatuskoja on niitäkin kertynyt muutama, niitä voisi joskus joutessaan tuunata. Pienellä sormikoalalla on oranssi turkki ja musta kuononpää ja napottavat silmät. Oranssit kivilautaset on käytössä kuluneet ja musta valurautapannu on kyllä ihan ehdoton ruoanlaittoväline.  Pieni oranssi pusero valkoisine raitoineen oottaa sekin tuunaamista, se tuo mieleeni pikkusiskoni, jonka pusero se on aikoinaan ollut. Muu onkin sitten rekvisiittaa.

Oranssista puhuen, minulla oli joskus muinoin oranssi toppatakki, ehkä se vielä jostain löytyisi kummasteltavaksi, kuinka sitä onkaan voinut olla pieni ja hintelä. Niin paljon mahtuu väreihinkin muistoja.