SORRY, NO IMAGE ANYMORE!

Yykaakoo4-haasteessa oli eri kinkkinen aihe:  "tämän viikon haasteen alkamispäivä" . Mitä siihen nyt keksisisi. Ensin ajatus löi ihan tyhjää, kun yrtti saada tolkkua siihen, mitä tällä oikeastaan tarkoitetaankaan. Sain sitten tämän idean.

Nythän on siis lauantai ja Suomessa jo yleisesti ajatellaan, että se on viikon kuudes päivä ja sunnuntai se viimeinen, mutta kaikissa kulttuureissa ei niin olekaan. Alkujaanhan lauantai oli viikon viimeinen päivä - sapatti, ja sunnuntai oli viikon ensimmäinen päivä. No, aloin sitten miettiä, miten minä sen sitten kuvaisin, sen seitsemännen päivän idean, ei löytynyt vanhoistakaan kuvista mitään mielekästä seiskaa. Sitten muistin, että minullahan on yksi vanha australialainen kalenteri, josta sen näkee, ei kun kalenterit rinnakkain ja vähän kuvanmuokkausta selventämään huonoa kuvanlaatua.

 Yykaakoo4 sanoi tästä päivästä, että tämä on loppuelämäsi ensimmäinen päivä. Minä voin jatkaa ajatusta ja sanoa, että ensimmäinen tai viimeinen, elä niin kuin se olisi ainoasi.

Hmm. Meniköhän tämä nyt liian synkistelyn puolelle, se ei toki ollut tarkoitukseni. Toivotan kaikille mitä ihaninta lauantaita.

---

EDIT: Ja niinhän siinä sitten kävi, että muut oli näköjään ymmärtäneet tämän jutun ihan toisenlailla. Meinasin jo laittaa toisen kuvan edellisen lisäksi, mutta sitten tajusin, että eipä väliä, siinähän se on kolmonen muiden joukossa. Täytyy tästä lähteä raittiiseen ilmaan, ehkä ajatus siitä tokenis.