EDIT: Aika loppui!

Koska tässä ei ollut suuremmin osanottajia, lähetän kummallekin rohkealle pussinsulkijoita pelkäämättömälle blogiystävälle jotain mukavaa lähiaikoina, ei oikein viitsi rupea arpomaan kumpi ja kampi -teemalla. Osoitteet minulla onkin jo valmiina.

Kiitos mukavista ideoista!

Nyt, kun tuo Ämmän matkakin on ohitse on hyvä hetki laittaa taas tuunausidea esille. Eli, mitäs  jos tällä kertaa tuunattaisiin pussinsulkijoista jotain. Riittääkö mielikuvitus ja sorminäppäryys?

 

P1070591.jpg

K

Tässä malliksi oma tuunaukseni, jonka olen tehnyt niistä valkoisista pussinsulkijoista, mitä aina tulee kaupan leipäpussien mukana. Tämä oli kyllä hieman hankala homma, mutta lopussa jo alkoi tuntua, että kyllä tätä kehtaa esitelläkin. Laitoin tämän ristin sitten vanhaan ketjuun, joka jouten laatikossa olla köllötteli.

Pussinsulkijoitakin on sitten monenlaisia, joten kaikki pussinsulkijat kelpaa tähän tuunaukseen. Jos saatte aikaiseksi jotain, niin linkittäkääpä työnne taas tänne. Tuunaajien kesken arvon tämä skräppäyspaketin. Kuva on hieman hämärä, kun jouduin sen skannaamaan, kun kamerassa ei tähän hätään ollut pattereita.

Ja jos sinulla ei ole blogia, mutta haluat ottaa osaa, niin laita kuva tuunauksestasi minulle sähköpostiini (einontytar at suomi24 piste fi) yhteystiedoin, niin olet mukana arvonnassa.

Aikaa tuunauksille on tuonne 23. huhtikuuta asti.

Ja sitten ei kun aivonystyröitä hieromaan.

EDIT: Funchal kysyi, mitä minä olen niistä pussinsulkijoista tehnyt, niin kerrotaan nyt hieman, miten tuon ristin tein.

Tein sen siis sellaisesta valkoisesta leipäpussin sulkijasta. Leikkasin sulkijan reunat irti. Niissä reunoissahan on sellainen metallinen (?) kovike. (päivämäärä keskeltä leikattu pois) Näitä reunoja oli siis kaksi, jotka sitten taivuttelin ristin muotoon. Niiden muodossa pysyminen se sitten oli hankala vaihe, eli pistin siihen liimaa ja odottelin malttamattomana että se kuivuisi. Oli siihen liimaklönttiin sitten ripoteltu ruskeaa mustejauhettakin. No, kyllähän se sitten kuivui aikanaan, mutta jotain se vielä vaati. Sitten minä väritin koko hökötyksen mustalla värillä  ja lisäsin tuon punaisen strassin tuohon keskelle. Kun väri oli kuivunut kastoin koko hökötyksen lakkaan ja laitoin valumaan ja kuivumaan. Siinä se. Kun risti oli kuivunut pistin sen tuohon ketjuun.

Täytyy taas jossain vaiheessa kokeilla, mitä muuta näistä voisi tehdä tai voisiko näitä ristejä tehdä jotenkin helpomminkin.

J.k. Tuo punainen nauha on tuossa vain kuvausrekvisiittaa, jotta koru erottuisi paremmin.

Mukana:

TeeTee

Kotilaiska