EDIT: Koska kortteja on alkanut postiluukkuihin tipahdella laitan tähän vähän päivitystä.

 

Kyllä oli avaamista ja katselemista ja ihastelua, kun eilen kotia palatessa availin saapunutta korttipostia. Tänään sitten pistin hihat heilumaan, mitä sitä viivyttelemään, kun kaikki vaihtoon ilmoittauneiden kortit olivat kasassa. Niin no, omani tietysti piilottelivat jossakin, enkä vieläkään tiedä, missä ne on, joten ei auttanut muu, kuin tehdä uudet kolme korttia, onneksi en ollut heittänyt lehteä vielä roskiin, siinä oli vielä yllin kyllin materiaalia.

Sitten kuvasin IHAN KAIKKI SAAPUNEET KORITIT. Kuvausteknisistä syistä kuvakooste on hieman epätarkka, klikkaamalla saa kuitenkin hieman suuremman kuvan, joka tapauksessa tästä näkee, minkä ihanan tilkkupeiton näistä saisi, jos kortit olisivat kankaisia.

---

Photobucket

----

Sitten tuli korttien jakamisen vuoro, kaksitoista osallistujaa ja kullekin kolme korttia, ja olin jo jakanut kortit kertaalleen ihan summamutikassa, kun muistin, että siellä oli nyt kahdelta tekijältä neljä korttia, kun nämä olivat laittaneet minulle kiitoksena vaihdon järjestämisestä ylimääräiset kortit, jotka minun piti "valita päältä". Ei auttanut, kuin ottaa kortit kuorista ja järjestää tekijöidensä mukaan nippuihin ja ottaa Manumiinan ja Kotillaiskan ylimääräkortit pois (sokkotekniikalla kummankin neljän kortin sarjasta). 

 

No, sittenpä oli toinenkin ongelma, kun yksi korttisarja oli ihan ilman tekijän tietoja. Mitenkäs nyt suu pannaan, mistä minä tiedän, että nämä kortit ei palaudu tekijälleen!!! Ei auttanut kuin ynnätä nimiä ja vertailla listaa ja paljastuihan se nimetön tekijä. Toivon, että kyseinen henkilö ei pahastu, mutta laitoin sitten tekijän nimimerkin korttien taakse kulmaan, sillä onhan se hyvä saajan tietää, kenen kortin hän on saanut.

No, kortit uudestansa koriin ja sekoitusta ja aloin täyttää kuoria järjestyksessä, kolme korttia summassa korista ja nimien tarkistus, että kaikki kortit on eri tekijältä,  ja jos sattui käteen sen kortti, jonka kuorta täytin, otin uuden kortin. Ette usko, mutta ei ole helppo homma tämä jakaminen, kun mielessä taka-alalla liikkui ajatus, onkohan nämä nyt liikaa samanlaiset kortit tai muuta vastaavaa.   No, sain lopulta kortit kuoriin ja toivon, että kunkin kuoriin tuli paljon hyvää mieltä ja mielenkiintoa.

Minulle jäi sitten nämä kortit:

Sorry, no image!

Kuoret on siis lähdössä postin matkaan maanantaina. Kiitos ihanasta ja mielenkiintoisesta vaihdosta!

Tässä vielä kortit numero 2, jotka tein vaihtoon, kun ensimmäiset kiusallisesti leikkivät piilosta.

 

Photobucket