Ilmoittauduin mukaan Annitannin ideoimaan kierrätykseen. Hieman meni viimeisille hetkille, vaikka olin tätä aikaisemmin jo mielenkiintoisena juttuna katsastellut.

Päivitystä 7.6. Sain parikseni Saran. Kuinka sattuikaan, hänellä on tytär, jonka kaima olen.

Tänään 8.7. palatessani neljän päivän reissusta, odotti minua tämä ihana yllätyspaketti Saralta.

Paketista löytyi pieni runokirjanen, nauhoja, nappeja, pyyheliina (ajattelin ensin lilavihreänä, vaan kyllä se on kuin Sara sanoi, paremminkin pinkkivihreä). teepusseja ja tuc-suolakeksejä, jotka ovat herkkuani. Lisäksi pari jääkaappimagneettia, joita katselemalla voi lentää ajatuksen siivin maailmalle. Kiitos, Kiitos.

Minulla oli hieman vaikeuksia löytää mitään sopivaa parilleni, lähetin hänelle kuitenkin tällaisen paketin:

Sara mainitsi pitävänsä muumeista, joten laitoin hänelle Muumi-dominopelin (josta tosin puuttui muutama pala, jotka tein sitten itse). Sara mainitsi myös tykkäävänsä sydämistä, joten lähetin hänelle sydämen muotoisen posliinirasian, joka oli täynnä nappeja, jotka myös mainittiin Saran listalla. Sitten tein mielestäni hyvän löydön - sinisen lukon, jonka uskalsin ostaa, koska Sara mainitsi pitävänsä kaikenlaisista lukoista. Kaimalleni ostin kaksi kesäistä asua, jotka toivon mukaan mahtuvat pikku-neidin ylle.  Ja niin, syötävääkin paketissa oli: karamelleja useampaa makua ja laavakivi, josta voi tehdä vaikka korun, koska siinä oli sopivasti reikä keskellä. Kivetkin nimittäin löytyi Saran listalta. Kaiken kaikkiaan toivon, että tästä paketistani oli ainakin yhtä paljon iloa, kuin siitä, jonka itse vastaanotin.