Näissä on käytetty lahjaksi saatuja pohjapahveja, joten ovat vain "puoliroskaa". Keltaisessa kortissa luonnonkukkien lisäksi käytetty kuitupaperia ja kiiltokuvaa, koska se sopi väreiltään mukaan. Allaoleva kortti on sen sijaan tehty enempi roskahaasteen mukaisesti lukuunottamatta teippiä ja liimaa ja kuulakynää, jota käytin kirjoittamiseen. Eli Kotilaiskan roskahaaste 3 näissä innoittajana.

EDIT: Mainittakoon, että apila-kortissa on taustana käytetty apila-aiheista servetinpalaa, johon on lisätty oikean apilan lehti.

 

Kesän muisto

Kesän muisto on tehty seuraavasti. Pohja leikattu vanhasta pahvilaatikosta. Taustapaperi on maitokahvilla värjättyä kuitupaperia, jota on vielä kuvioitu laittamalla märän paperin päälle suolarakeita, nämä harjattu pois, kun paperi kuiva. Käytetty valkoapilaa ja luulisin, että tuo punainen on suolaheinää. Joukossa on myös leinikin kukkia ja vielä jotain, josta en tiedä, mitä ne ovat. Täytyisi tutkia kasvikirjoista. Käytetty teippiä kukkasten kiinnittämiseen.

 

Photobucket

Suvi-ilta hämärtyy,

laulavat laineet rantakiviin.

Väreilevässä ilmassa

leijailee

saunasavujen tuoksu -

ihana koivuinen tuoksu.

Koivuvihtakortti on tehty paperilaatikosta leikatulle pohjalle, jonka päälle on liimattu tuohenpala. Vasta on tehty koivunlehdistä ja kiinnitetty lakkaamalla kulmaan. Tekstin kanssa on vähän vaikeuksia, mahdollisesti vaihdan sen vielä, kunhan keksin paremman systeemin. Nyt se tulostettu kalvolle ja päälle lätkäisty teipin palanen. Kalvo ei ilmeisesti ole ihan oikeanlaista, kun teksti ei pysy siinä kiinni.