Olen miettinyt tuota vaihtosysteemiä ja yrittänyt keksiä toimivaa ratkaisua. Ajatukseni oli alunperin, että kun kaikilla on koossa ensimmäiset 25 korttia, niin sitten vaihdettaisiin. Kukin vain tekee hieman eri tahdissa. Toisilla tuntuu olevan ensimmäiset koolla jo kohtsillään, toiset tekee hittaammassa tahdissa.

Siksi olen ajatellut että jos joku haluaa jo ehdottaa vaihtoa jonkun kanssa, on ihastunut johonkin tiettyyn, tiettyihin korttiin/kortteihin (öh..kröh, höm..) , niin se käy ihan hyvin, kunhan vaihto tapahtuu 100 kortin haasteeseen tehtyjen korttien välillä ja vaihdettuihin kortteihin tulee merkintä että se on vaihdettu.

Joten tehdään kortteja omaan tahtiin ja ehdotellaan vaihtoa, kun vaihdatuttaa. Katsotaan sitten, kun kaikilla on se 100 korttia tehty, että kuinka paljon on kortteja jäljellä ja millainen "lopputilinpäätösvaihto" saadaan aikaan.

Tässä leikissä on siis mukana seuraavat henkilöt, joiden kanssa vaihtoja voi 100 kortin tiimoilta ehdottaa:

Funchal

Taina

Tetra

Ulla

ja tietysti mie.

Gunilla

tuli kanssa mukaan.

Ja   kotilaiska

Sen jälkeen kun kaikki kortit on tehty ja lopputilinpäätös tehty, niin kaikki jäljelle jääneet kortit, joita ei itse halua pitää, on vaihdettavissa vapaasti.