Pohjan tuntureilla                         Tähtien alla                    Luistelemassa tuntureilla

Otin tässä taannoin osaa Kotilaiskan roskavaihtoon, siis vaihtoon, jossa tehtiin ATC-kortteja kierrätysmateriaalista. Minä lähetin nämä kolme korttia vaihdossa Kotilaiskalle ja nyt odotan jännityksellä, millaiset saan itse vaihdossa. Sen verran korttien teosta, että näissä piti siis olla: tähti, tyttö, kangasta, jotain talvista ja turkoosia. Ihan täysin roskaa nämä ainekset ei olleet, varsinkaa n tuio brodyyripala, käytin sen lisäksi vähän sekalaista materiaalia jämäpaloista suolaan.  Ensimmäisen kortin tyttö on tehty kolmannen kortin tytön taustasta, siis, kun liimasin tuon luistelijatytön (leikattu lelulehdestä) tuohon kankaaseen kiinni kaksipuoleisella teipillä, niin siitä jäi tuo teipin suojuspaperi, joten kyllä kai tämä roskisdyykkarin seulan läpäisee.

Tässä sitten Kotilaiskalta saamani kortit.

 

PhotobucketPhotobucket

 Photobucket

1. Tähtityttö,  2. Design ja 3. Pitkiä pellavia.

Nämä tuovat mieleeni vanhan aapisen tai muuten jokin 70-luvun (ehkä 80-luvun alkupuolen) lastenkirjan. Ei nykyään kirjoissa ole niin ihania kuvia kuin ennen muinoin. Kirjankannetkin muuttuneet niin että niissä ei ole mitään tuttua ja aitoa. Missä ovat nykyajan maijakarmat ja rudolfkoivut, kysympä vain. Kaikki on vain niin mangaa, niin mangaa, että. Kun kaikki on yhtä ja samaa, ei se enää säväytä. No, tällaisia ajatuksia nyt herätti nämä Kotilaiskalta saamani roskahaasteen kortit, jotka eivät todellakaan ole roskaa. Erityisesti pidän tuosta Pitkiä pellavia -kortista, siinä on mukavasti yhdistety kuva ja kangas.

Sain Kotilaiskalta nämä ainekset.

Photobucket

Tein aineksista nämä kaksi korttia.

Photobucket

Marilynin taidonnäyte ja Kiikun kaakun talventörröttäjällä

Kortit on muuten tehty ainoastaan Kotilaiskan aineista paitsi Marilynin kuvan lisäsin omistani (leikattu kirjakaupan mainoslehdestä).

Kiitos Kotilaiska kivasta haasteesta, kivoista korteista ja innoittavista materiaaleista.