Photobucket

Näin tänään kirpputorilla kierrellessäni ja katselessani, mitä uutta löytyisi tämän posliinikoiran. Jotenkin kaveri vetosi katseellaan. Jotenkin koira toi mieleeni jostain kuulemani asian, että venäläisiä posliinisia eläinfiguureja kerätään, jotain tiettyä lajia siis. Minulla oli tuntuma, että tämä voisi olla arvokaskin koira, mutta tuo korvannipukka., se oli katkennut. Kirpputorilla on venäjää äidinkielenään puhuva henkilö, joten ajattelin hänen kyllä tietävän, minkä arvoinen tämä on, oliko alihinnoitettu? No, mietin ostaako vai ei, mutta jotenkin vain tuo katse vetosi ja ostinhan minä.

Kotona aloin googlesta etsimään tietoa venäläisestä posliinista ja löysin englanninkieliset sivut, jossa tällainen vastaava koira oli hinnoiteltu 80-90 euroa (vai oliko se dollaria) hintaiseksi, mutta se olikin ehjä. No, arvokas tai ei, koira on perin mukavan näköinen ja oloinen, vaikka tanskandoggi onkin (siis, minä, kun pelkään isoja koiria, sellaisia kuin susikoirat ja doberbannit yms.).

 

Photobucket

Koiraparan korvannipukka oli katkennut. Keräilytavaroissa sillä saattaa olla suurikin merkitys, mikä lienee tässä tapauksessa?