Photobucket

Tänään vihdoinkin sai avata Kirppisystävältä tulleen paketin ja oi, mitä ihanuuksia paketista löytyikään: Ihana ruska-tyynyliina, joka on kuin taulu. Tykkään hrimuisesti näistä väreistä ja sanomasta luonnon rauhoittavasta, ihanasta vaikutuksesta. Tommy Tabermanin runoteos on minulle aivan uusi tuttavuus, jonka sanojen syvyyksiin mielenkiinnolla sukellan. Suklaata on taas pitkäksi aikaa kahvin kanssa, minä kun syön vain palan kerrallaan. Villalangasta voin kutoa sukat tai ehkä kaulaliinan, ja kynttilöillä voi luoda tunnelmaa hämäriin iltoihin. Kiitos tellihani

Photobucket

Tänään tuli myös toinen lähetys Salaiselta ATC-ystävältäni. Aivan ihania juttuja, pitisiä, nauhoja, ja servetti, josta ilahduin erityisesti kaikista muista puhumattakaan. Kukahan tämä salainen ystävä voisi olla, ei aavistustakaan, kenties suloiset hiirilieimat voisivat antaa vinkin, jos vähän googlettaisi, vaan en taida nyt kuitenkaan jaksaa salapoliisin hommia, kun päivä on ollut pitkä muutenkin. Taidan  tyytyä vain ihailemaan ja kiittämään kainosti, jos salainen ystävä täällä piipahtaa ja sattuu tämän näkemään.

Photobucket

Ja kuinka ollakaan, tänään tuli myös Toveri helmikuun kolmas lähetys. Kyllä minulla nyt on makeaa mahan täydeltä. Kiitos Sari myös kauniista kortista.

----

Kiitos kiitos kiitos ja oikein ihania ystävyyden hetkiä teille jokaiselle!