EDIT: Kakkosversio Bootsidecosta saapui kotiin. Arvonta suoritetetaan lähiaikoina.

EDIT: Koska vaikuttaa vahvasti siltä, että alkuperäinen bootsideco on kadonnut matkalla laitan liikkeelle uuden version. Postitan sen maanantaina listan ensimmäiselle ja laitan sähköpostia tulemaan. Toivotaan, että tämän matka kulkisi joutuisammin ja onnellisimmissa merkeissä.

------

Photobucket

Click!

Sain serkultani englanninkielisen kirjan (kirjaston poistomyyntikirja), joka kertoo cowboy-saappaiden eli bootsien historiasta. Tästäpä riittää askarreltavaa ja jaetavaa pitkäksi aikaa. Nyt heti alkajaisiksi valitsin kirjasta kymmenen sivua, jotka ajattelin, että näistäpä tulisi kiva deco. Tässä hieman digimuokattu kansi, jonka tein tässä aamutuimaan, kun en enää saanut unta. Varmaankin tuo kansi vielä elää tässä matkan varrella, luulen ma.

Eli tässä DECO:ssa on kymmenen sivua, kukin sivu esittelee yhdet bootsit. Tarkoitus on sitten koristella sivu haluamallaan tavalla, cowboy-hengessä ja bootsin kopinan säestäessä tietty. Jos kiinnostuit tulemaan mukaan, niin ei kun imoittautumaan, mukaan mahtuu siis kymmenen decoilijaa. DECO on A4-kokoa

Kun tämä DECO on valmis, se arvotaan osanottajien kesken.

1. Funchal

2. Kotilaiska

3. Liisax

4. BlueMama

5. Annifanni