Photobucket

Taina keksi uuden haasteen. Kävelyretkillä pidä silmäsi auki ja bongaa kivat jutut talteen ja tee niistä sitten ATC-kortti. No, minä tein taannoin pitkän kävelylenkin ja yritin tähyillä, josko löytäisi jotain mielenkiintoista. Karamellipaperia ja muuta roinaa kyllä oli, vaikka kadut olikin lakaistu, talteen otin kuitenkin nämä. Kuvasta puuttuu keltainen karamellipaperi, josta ripaus näkyy kolmannen kortin taustassa. Jotenkin "ympäripyöreää" oli tämä retkisaalis, sillä pyörylöitä löytyi useampikin kangastilkusta lähtien.

  Ja mitä niistä sitten sain aikaan.

 Photobucket

Klick!

Talteen ottamani jutut ei niin kummoisia olleet, tällaiset ATC-kortit minä niistä kuitenkin sain aikaiseksi.

Kortti 1: Taustana uudenvuodenraketista paperi, muovipyörylä päänä ja lisänä vähän lakritsipaperia. Punaista muoviteippiä.

Kortti 2: Tausta kuplamuovia (leimasinmusteella värjätty ensin taustapahvi), CD-levyn pala, villalangan pätkä ja paperinarua sekä rikkimennyttä kuulakärkikynää  myös käytetty (mm. jousi käytetty kiharoiksi).

Kortti 3: Tausta on lakritsipatukan ja karamellin käärepaperia. Lisänä pyöreä pahvinpala (muovitettu) ja pähkinänraakkuja. Lisätty hieman keltaista samettipulveria.

Täytyy sanoa, että näistä tuli "aika kivat" löytöjen tavanomaisuus huomioiden.