Photobucket Photobucket

Kahdeksisen vuotta olen asunut tässä asunnossa ja katsellut ikkunasta ulos kuistille saamatta aikaiseksi edes pientä kukkapenkkiä. Vaan nyt tuli muutos. Hankin ison säkillisen multaa, jonkinlaisen kuokka/haran ja ei kun turpeen kimppuun. Ensin laitoin pienen orvokkipenkin. Eilen ostin joitakin siemenpusseja tarkoituksena kylvää ne ja katsoa, mitä niistä tulee ja tuleeko mitään. Tyhjistä siemenpusseista ajattelin tehdä ATC-korttisarjan. Tässä ensimmäinen.

J.k. Nämä päivänsinet olisi kai pitänyt kylvää jo aikoja sitten, vaan minä antaas katttoo nyt, sillä niinhän sitä sanotaan, ett äyrittänyttä ei laiteta. Hmm. MIhinkähän sitä sitten laitettais, jos ei yrittäisi. Jänniä nuo sanonnat ja jänniä nämä kylvöhommatkin.

Photobucket

Ei vaihdettavissa (ainakaana toistaiseksi)

Tässä vielä kiiitos Tuulennolle, joka ystävällisesti lähetti minulle Balsamin siemeniä. Ihastuin hänen blogissaan esittelemään kukkaan niin, että alkoi tehdä mieli sellaista ikkunalle. Kylvin viisi siementä, joista neljä alkoi pienen odottelun jälkeen kohottaa varttaan. Nyt varret on jo paljon pidemmät kuin tässä kollaasissa. Ajattelin, että jos ulos veisin, vaan luettuani kuinka hanakka se on leviämään taidan tyytyä rajoittamaan sen kasvua ruukussa. Ei taitaisi kaupunginherrat katsella hyvällä, jos heidän nurmikkonsa olisi balsamiviidakkoa. 

Photobucket