Ruisleipää, salaattia ja aurinkokuivattu tomaatti -sulatejuustolla maustettua kalapuikkoa on tässä kotitekoisessa hampurilaisessa.

Makroviikot 30 askartelee ruoan parissa. Teemaextra puoestaan olikin kuin minua varten, sillä olin juuri joitakin päiviä sitten ottanut kuvia ruispuolukkapuuron valmistuksesta ihan muuten vaan huvikseni ja näistä kuvista nyt sitten koostin tämän ohjeen, miten saa maukasta ja maittavaa puuroa ilman, että se palaa pohjaan.

 

Minun puuronkeittovaiheet:

1. Ostin puolukoita torilta

2. Puhdistin puolukat puuroa varten

2. Pistin kiehumaan, lisäsin sokeria.

    Piti lisäämäni myös hippunen suolaa, mutta se unohtui.

3. Lisäsin  neljän viljan hiutaleita  kiehuvaan veteen hyvin sekoittaen

4. Kun hiutaleet oli saostuneet nostin kattilan ja laitoin toiseen,

    hitusen isompaan kattilaan, johon olin lisännyt vettä pohjalle.

    Eli kahden kattilan systeemi toimii kuin höyrykeitin eikä puuro pala pohjaan.

5. Annoin  hautua hiljaisellä lämmöllä, välillä hämmentäen.

 

Ja vot, hyvältä maistui!