Huhtikuu on lopuillaan ja kohta kierähdetään kohden toukokuuta. Postiluukusta tipahti Pirkka-lehti ja siinä oli niin huikean värikkäitä ja ihania kuvia, että oitis iski ajatus pistää pystyy uusi korttivaihto, jossa tehdään kolme korttia kyseisestä lehdestä. No, tämä ei ole toki mikään mainosisku sillä minullekin tuo lehti tulee milloin sattuu ja tiedän, että kaikkiin talouksiin ei kyseistä lehteä välttämättä tulekaan, ja siksi ei korttien tekoa olekaan rajattu pelkästään tähän lehteen, vaan mukaan voi tulla muullakin lehdellä. Ainoana ehtona on se, että lehti, oli se uusi tai vanha sisältää  toukokuisia, keväisiä juttuja ja iloisia kuvia. Eli jos saat käsiisi Pirkka-lehden nro 5/2012 niin hyvä, mutta jos et, niin käytä Yhteishyvää, Kotiliettä, Kodin kuvalehteä, Kotivinkkiä jne,

Ja jos nyt käy niin, että sinulla ei ole käytössäsi mitään lehteä, mutta haluat tulla mukaan, niin voit toki tehdä kolme korttia käytössäsi olevista aineksista, kunhan teema on "oi ihana toukokuu".

EDIT: Korttimateriaalina siis ensisijaisesti lehdistä leikattu materiaali, jota kuitenkin voi työstää mieleisellään tavalla ja voi käyttää myös muita lisukkeita, kuten erilaisia glitterpulvereita, leimausta, tarroja, nauhoja, nappeja etc.

Korttivaihto tapahtuu näin:

1. Lähetä minulle kolme tekemääsi "Oi ihana toukokuu" -ATC-korttia + palautuskuori osoitetietoineen ja postimerkkeineen, postitus viimeistään  21.5.2012. Osoitteeni saat sähköpostilla (einontytar at suomi24 piste fi).

2. Minä lajittelen kortit ja lähetän kullekin osanottajalle kolme satunnaista korttia viikolla 22.

Eli näin ikkään. Olisi kiva, jos jättäisit ilmoituksen osallistumisestasi yhteystiedoin, jotta tiedän, onko tällä vaihdolla kannatusta.

Mukavaa korttivaihtoa toivotellen!
 Mukana: Aino, Funchal, Maca, HannaHelena, Marjo-Riitta, Jip, Tarja O, Annifanni, Manumiina, Kotilaiska, ...