Runoposti lähtee postin matkan tiistai-aamuna. Kirjeen tietoihin lisäyksenä, että korttiaskartelussa voi käyttää lisänä myös muuta materiaalia. Vaihtokortit postitettava vaihtotoverille alkuperäisen suunnitelman mukaisesti viimeistään 22. syyskuuta. Jos tulee kysyttävää, ottakaa yhteyttä sähköpostilla: ainoeinontytar.harjula at gmail.com.

Vaihtoparit ovat seuraavat:

Maca - Kotilaiska
Annifanni - Jipe
Tarja O - Aino


 


Heipä hei . Pistetäänpä pallo pyörimään ja uudistunut Sinitaivaan korttivaihto pystyyn. Tällä kertaa tarkoituksena olisi tehdä kortteja Risto Rasan lyhyistä luontorunoista. Vaihto tapahtuu näin:

Ilmoittaudu mukaan 24.8.2012 mennessä, ja lähetä minulle postimerkillä varustettu palautuskirjekuori, jossa on osoitteesi. Osoitteeni saat, jos sinulla ei sitä ole sähköpostitse (ainoeinontytar.harjula@gmail.com)

Saat paluupostissa (syyskuun ekalla viikolla) minulta kolme Risto Rasan satunnaisrunoa + kolme satunnaista "tilpehööriä" +  vaihtotoverin yhteystiedot.

Saatuasi runot ja  tilpehöörit  teet niistä kolme korttia, yhden itsellesi ja kaksi vaihtoon. Vaihtokortit lähetät vaihtotoverillesi niin, että korttien postitus viimeistään 22. syyskuuta.

Kortin tekotapa on muuten vapaa, mutta saamaasi runoa ja tilpehööriä on siis käytettävä ainakin jossain määrin.

Ja sitten, ei kun ilmoittautumaan. Mukaan mahtuu niin monta, kuin runoa riittää.

Mukana:
Aino
Jipe OK
Maca OK
Annifanni OK
Kotilaiska OK
Tarja O OK