Taisi olla vaikea kohde viime kerralla, kun ei tullut kuin yksi arvaus ja sekin meni hieman sivuun kohteesta. Funchalille lähtee joka tapauksessa jotain pientä, tässä kunhan ehdin paneutua asiaan.

Oikea matkakohteeni oli Kemin seutu ja Kemijoki alkulähteineen. Kosteikot viittasi alueen suomaastoon ja hulppea linna oli Kemin lumilinna.


----

 

Sitten alkaakin kesäreissu olla päätöksessä, vielä on kuitenkin yksi kohde. Jos oli viime kerran arvoitus vaikea, niin tämä on sitten sitäkin helpompi.  Paljon on vettä virrannut näillä seuduilla ja ajat muuttuneet siitä, kun neitokaiset vannehameissaan kulkivat pitkin nupulakatuja,eikä enää heinäkuormiakaan hevosella vedetä pitkin katuja. Vielä kuitenkin voinee nähdä lapsia liukumassa mäkeä lumipenkoilla ja pupujussit, niin ovatkin ihan oma lukunsa elämänmenossa. Niin, jotta missähän sitä ollaan.

Tulkaahan nyt reippaasti arvailemaan ja kommentoimaan niin olette mukana avoimen kirjan -arvonnassa, johon olen tuunannut kannet ja jonka voit itse täyttää mieleisillä ajatuksilla.

 

 

 Klick!