EDIT: Uskoakseni kunkin osanottajan palautuskuoret ovat saapuneet, joten nopeutan hieman aikataulua. Yritän siis saada kuoret matkaan  tämän viikon aikana!

EDIT 2: Vaihto tapahtuu ketjuja seuraavasti:

Hanna-Helena => Tarja O
=>  Annifanni => Jipe =>  Maca =>  Sirkkis =>  Marita =>  Kotilaiska =>  Marjo-Riitta =>  Aino =>  Hanna-Helenalle

Kehtolaulut lähtevät postin matkaan torstai-aamuna, mukana osoite, johon lähetät vaihtokortin. Jos tulee kysyttävää, ottakaa yhteyttä sähköpostiin (ainoeinontytar piste harjula @ gmail piste com). Mukavaa vaihtoa!

 
 

Pistetäänpä Rasahdusten perään uusi korttivaihto. Tällä kertaa aiheena Kehtolaulut.Löysin nimittäin kirjaston poistomyynnistä mielenkiintoisen kirjan: 100 suomalaista kehtolaulua, joka heti innoitti ainakin minua kortintekoon.

 

 
Vaihto sujuu näin:

1. Lähetä minulle postimerkillä ja osoitetiedoilla varustettu palautuskuori viimeistään perjantaina 19.10.2012.

2. Odotan viikon palautuskuoria viikon verran eli viikon 43 ajan.

3. Viikolla 44 lähetän sinulle palautuskuoressa 1-2 kehtolaulukirjan sivua, joista (muitakin materiaaleja omista varastoista voi käyttää) teet kaksi ATC-korttia korttia, yhden itsellesi ja yhden vaihtoon. Samassa kuoressa lähetän sinulle vaihtotoverin nimen ja osoitteen, jonne sitten vaihtokortin lähetät.

Ja olisihan tuo kiva, jos ilmoittautuisit mukaan, niin ei tarvitsisi ihan sokkona odotella ja miettiä, mitä tästä tulee. Eli ilmoittautua mukaan voi tuonne 19.10 asti, jolloin siis viimeistään palautuskuoret postitettava minulle. Osoitteeni saat, jos sinulla ei sitä ole ennestään, kun laitat sähköpostia (ainoeinontytar piste harjula @ gmail.comiin, ei välilyöntejä ja piste tarkoittaa pistettä)

Mukana vaihdossa:

Aino tokkiisa on mukana, kun tykkää niin kehtolauluista.

Tarja O.                OK
Maca                     OK
Marjoriitta             OK
Hanna-Helena
   OK postitettu poikkeusolojen vuoksi
Sirkkis                  OK
Marita                    OK
Jipe                       OK
Kotilaiska             OK
Annifanni              OK