P1070349

Klick!
 
--- ---
Arvausten aika on nyt ohi ja aika paljastaa salaisuus ja arpoa voittaja. Oli hauska lukea kaikkia ihania vastauksia ja mielikuvituksellisia arvauksianne. Tarja O arveli, että olisin käyttänyt currya, no, taisin kyllä ripotella hieman tuohon alareunaan jotain maustetta, se vain taisi olla kanelia. TeeTee arvailia hiuksia. No, tiedä tuota, jos niitäkin on tähän eksynyt, minulta kun tuppaa hiuksia putoamaan ja niitä sitten joutuu nyppimää pois liimauksistaan, tarkoituksellista se ei kuitenkaan ole - ainakaan vielä!
Sitten arveltiin kaikkea kasveista steariiniin. Mielenkiintoisia aineita, joita kyllä joskus joissain töissä olen käyttänyt.
No, mikä se sitten oli se käytetty aines, jota arvuuttelin? Kerro jo! Kerrotaan kerrotaan. OIkea vastaus oli kalanluu, joka arvauksista lopulta löytyikin. Eli tämän linnun (kurki olevinaan) pää on tehty kalanruodista. En tiedä, onko se evän osa vai kiduksen osa, sillä ei niin väliä, merkityksellistä on se, että keittoa tehdessä ja syödessä huomasin tuon muodon ja täytyihän se pestä, kuivata ja käyttää.

Sitten arvontaan. Arvuuttelijoita oli 12 kpl. Arvonta suoritettiin satunnaisnumerogeneraattorilla ja arpajärjestys oli kommentointijärjestys.

Voittajaksi ilmaantui numero 3, joka on TeeTee. Hänelle siis lähtee kirjanen. Koska arvuuttelijoita oli noinkin paljon arvoin vielä lohdutuspalkinnon (tarvikkeet kolmea ATC-korttia varten). ja sen saa numerolla 8 oleva Enkulin käsityöt. Onnea voittajille ja kiitokset mukavista arvauksista.

---

Tässä eräs ATC-kortti, jonka tein ennen joulua. Sen taustana on itsetehtyä paperia ja lisänä muun muassa höyheniä, mutta - arvaatko, mitä epätavanomaista ainesta tässä on käytetty?

Voit arvuutella asiaa viikon verran, eli sunnuntaihin 6.1.2012 asti, jonka jälkeen arvon kaikkien osallstuneiden kesken englanninkielisen ARTIST TRADING CARDS -kirjasen, jossa on ohje 20:een ATC-korttiin.

j.k. tämä kortti ei ole vaihdettavissa.