photo dead634a-5868-4c7d-b4da-15ae4265d55b_zpsd5383a36.jpg

Toukokuun 10. päivä ja Ainon päivä. Aika lunastaa lupaus ja suorittaa arvonta. Arvonta suoritettiin  siten, että osanottajien nimet kirjoitettiin lapuille, laput numeroitiin satunnaisesti ja onnettarena toimi satunnaisnumerogeneraattori.

Arvottiin tuote numero yksi: England is a Garden -kirja. Osanottajia oli yksitoista kappaletta. Satunnaisnumerogeneraattori pysähtyi numeroon

 

photo 85ee262a-2234-44c3-8188-2a6530d72700_zpse594553a.jpgphoto arvonta3_zps215d665e.jpg

 

yhdeksän ja numeron yhdeksän takaa löytyi  nimi UNA. Onnittelut!

EDIT:

Tähän asti arvonta sujui ongelmitta, mutta sitten, suoritettuani arvonnan myös kohdista 3-4 huomasin että en ollutkaan lukenut kommentteja ja osanottohalukkuuksia huolellisesti (joskus minulla on ongelmia niin silmien kuin muistinkin kanssa) ja kauhukseni tajusin, että arvonta täytyy suorittaa uudestaan.

Nöyrä anteeksipyyntö kaikilta osallisilta!

Eipä siinä auttanut muu, kuin tulostaa kommentit uudelleen (samankokoisiksi lyhennettyinä, mukana toiveet) ja lukea huolellisesti, mitä kukin kommentoija oli tahdoksiin ilmaista. Hieman tulkinnanvaraa oli Susannan kommentissa, tahtoiko hän olla mukana kaikkien vai vainko puutarhakirjan ja kissakirjan arvonnassa. Ensimmäisessä, virheellisessä arvonnassa päädyin ratkaisuun, että hän ei halunnut olla mukuana muuta kuin kahden ensimmäisen tuotteen arvonnasssa, mutta tässä tarkistetussa arvonnassa päädyin ottamaan hänet mukaan kaikkiin arvontoihin.

P1090809-normal.jpg

Uusinta-arvonnassa otin käyttöön vanhan yksinkertaisen nostotavan, eli lipukkeet purkkiin ja nosto pihdeillä.

Arvottiin tuote 2: Kissamietelmiä. Mukana olivat: Maca, Koivunlehti, Raija-Annikki, Funchis, Anemone, Susanna, Hanna-Helena ja Sisko ja Enkulin käsityöt.

 

P1090810-normal.jpg

Purkista nousi ravistelun ja sekoittelun jälkeen: Funchis. Onnea.

Arvottiin seuraavaksi tuote 3: Ainomainen askartelupaketti, jossa oli mukana: Manumiina, Maca, Koivunlehti, Raija-Annikki,  Anemone, Susanna, Hanna-Helena ja Sisko ja Enkulin käsityöt.

Lipukkeiden tarkistus, lipukkeet taiteltuina purkkiin, ravistelua ja nosto: Pihdeissä oli lipuke ja siinä nimi - Sisko! Onnittelut!

sisko-normal.jpg

Lopuksi arvottiin vielä tuote 4: Kaunista Veneistä -kirjanen. Vielä kerran lipukkeiden tarkistus, ketkä halusivatkaan olla mukana: Maca, Koivunlehti, Raija-Annikki,  Anemone, Susanna, Hanna-Helena ja Enkulin käsityöt.

 

P1090811-normal.jpg:

Lipukkeet purkkiin, ravistelua ja nosto ja pihteihin tarttui nimi: Hanna-Helena. Onneksi olkoon.

---

Uskotteko, että minä huokailin tässä arvonnassa ja rukoilin, että tapahtuisi niin kuin oikeus ja kohtuus oli ja kaikkein uskomattominta oli, että kohdissa 3 ja 4 voitot menivät tismälleen samoille henkilöille kuin alkuperäisessä arvonnassa ja kohdassa kaksi, siis kissakirjan kohdalla, joka oli se virheen aiheuttanut, voitto meni sille, joka siitä oli kiinnostunut eikä sellaiselle, joka ei ollut kiinnostunut, ja näin ollen voin huokaista helpotuksesta. Onnetarta ei näköjään voi sumuttaa.

Onnea kaikille voittajille, kiitokset mukanaolijoille ja oikein hyvää kevään jatkoa kaikille.