IMAGE0031.jpg

Arvoitus 4-2014

Kesäneiti lumihattu,

mikä se on?

 

Heinäkuu on hyvin vauhdissa ja aurinkokin taas pilkistelee kylmän kauden jälkeen. Kuukauden arvoitukseksi tein tämän kortin kesäneidosta lumihattuineen. Mikähän mahtaa olla kyseessä?

Voit tulla mukaan arvuuttelemaan seuraavilla tavoilla.

1.

Arvailemalla vastausta kommenttiboksissa

2.

Tekemällä oman arvoituskortin tekstillä "Kesäneiti lumihattu", julkaisemalla kortin blogissasi ja pohtimalla samalla arvoituksen ratkaisua ja linkittämällä postauksen tähän postaukseen.

Voit tulla myös arvoituskorttivaihtoon. Vaihdossa vaihdetaan kaksi korttia, varsinainen arvoituskortti ja ratkaisukortti (oikean vastauksen saa minulta sähköpostitse ja samoin kuin ohjeet vaihtoon. Vaihtoa varten on ilmoittauduttava 25. heinäkuuta menessessä jättämällä kommentti (nimi/nimimerkki ja sähköpostiosoite ilmoitettava).

Mukana vaihdossa:

Aino   Funchis   Hanna-Helena

-----

Oikea ratkaisu arvoitukseen kolme oli hieroja. Muistelen, että Funchis olisi postauksessaan tätä vaihtoehtoa harkinnut. Tässä oma arvoituskorttini ja ratkaisukortti, joka lähti Hanna-Helenalle.

 

P1100213-normal.jpg

Leipoo, riepoo,

kääntää, vääntää.

Ratkaisukortissa on hyödynnetty P. Ylisen naivistista korttitaidetta.Kiitos kaikille vaihdossa mukanaolleille ja kiinnostuneille. Hyvää ja mielenkiintoista kesän jatkoa, innoittavia hetkiä ja mukavia oloja toivottelen teille kaikille.