uudenlainenvaihto-normal.jpg

 

Uudenlainen vaihto on ATC-vaihto, jossa vaihdetaan yksi ATC-kortti ja tuumanen annetulla aiheella. Pitkään unohduksissa olleen vaihdon herätin henkiin tässä taannoin ja annoin aiheeksi sienet. Vaihtojärjestyskin oli lopulta ihan selvä - tai no, oli varmaan muille, itselläni vain kävi "unohduksen tuulet" ja lähetin tekemäni kortin vahingossa Raija-Annikille. Lieneekö syynä ollut se, että hänen kortti piti tuleman minulle, että hän niin pyöri mielessäni - mene ja tiedä. No, ei auttanut muu kuin tehdä uusi kortti samoin periaattein, sillä takaisinpyytäminen olisi ollut liian monimutkaista.

 

UUDENLAINENVAIHTO1-2014%2520SIENET%2520A  UUDENLAINENVAIHTO1-2014%2520SIENET.jpg

 

Kortit nro 1 lähti vahingossa Raija-Annikille.  Kortit nro 2 Manumiinalle, niin kuin pitikin. Näissä kahdessa kortissa on käytetty akryyliväriä, kaakaota ja lakkausta.

Mukaan vaihtoon ilmoittautui myös Ulriikka. Hän oli kuitenkin pikkuisen myöhässä, sillä olin juuri ehtinyt arpoa ja ilmoittaa vaihtojärjestyksen. Lupauduin vaihtamaan Ulriikan kanssa extrana ja tein hänelle tämän Sienen anatomia -kortin (meniköhän se nimi niin?)

UUDENLAINENVAIHTO1-2014%2520SIENET%2520E

EXtra-vaihto Ulriikan kanssa. Itse sain Ulriikalta tämän Tatti-kortin ja Raija-Annikki puolestaan oli taiteillut upean syksyisen sienimetsän väreillään. Kiitos neitokaiset näistä ihanuuksista!

ulriikalta-normal.jpgraijalta-normal.jpg 

 

 

Kiitos kaikille mukanaolleille, toivottavasti muiden vaihdot ovat sujuneet kommelluksitta. Tervetuloa taas uusin vaihtoihin, taidan seuraavaksi pistää pystyyn Rump Rump Rullaan!