kesakortti.jpg

 

Suuri postikorttiarvonta!

 

Tein inventaariota liian suureksi paisuneeseen postikorttikokoelmaani. En millään ehdi lähetellä tällaista määrää kortteja maailmalle ja turhaan ne vievät tilaa pienessä asunnossani. Niinpä päätin pistää niistä noin puolet kiertoon. Arvon kaksi nippua käyttämättömiä postikortteja. Korttien aiheissa on sekä sekalaisia aiheita sekä ulkolaisia turistikortteja. ,

Arvontaan voi tulla mukaan niin kauan, kunnes toisin ilmoitan.

Arvontaan voit tulla mukaan toimimalla seuraavasti:

Lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen: [email protected] . Kirjoita tunnisteeksi postikorttiarvonta ja viestiin, että haluat olla mukana arvonnassa ja anna Nimi ja osoitetiedot. Huom! Roskapostiviestit poistetaan eivätkä ne ole mukana arvonnassa.

Tätä postausta voi toki kommentoida ja kysyä lisätietoa, huomioi kuitenkin, että vain oheisen ohjeen mukaisesti toimimalla olet mukana arvonnassa, et kommentoimalla.

Arpäjärjestys:

1. Ulla M.

2. Enkuli

3. Mirja H.

4. Yellowhouse

5. Aino S.

6. Tua

----

Arvonta on nyt suoritettu. Se tehtiin seuraavasti: Kirjoitin nimet paperille, paperiliput taiteltiin ja suljettiin isoon maatuskaan. Ravisteltiin ja sisko toimi onnettarena nostaen voittoliipukkeet, joissa luki  Aino S. ja Yellow House.

Onnea!

Postituksessa menee hieman aikaa, kortit lähtevät kuitenkin saajilleen niin pian kuin suinkin mahdollista.