RUMPRUMPRULLAA1-2017.jpg

Tuima                                         Tyyni

Ajattelin tässä pistää taas pystyyn Rump Rump Rullaa kierroksen ja kutsun sinut mukaan leikkimään. Kyseessähän on siis ATC-vaihto, jonka tarkemmat säännöt löytyvät sivupalkista.

Rump Rump Rullaa 1-2017 kysymys kuuluu: Tuima vai Tyyni?

Tee kortti jommalla kummalla aiheella. Postita kortti minulle  + postimerkillä ja osoitetiedoilla varustettu palautuskuori viimeistään 25.1.2017. Odotan kortteja saapuvaksi viikon verran, jonka jälkeen lajittelen kortit ja laitan paluupostissa kullekin satunnaiskortin ja julkistan tuloksen. Älä siis julkaise kuvaa kortistasi ennen kuin olen julkistanut tuloksen.

Tuima vain Tyyni. Tuima tarkoittaa hieman eri asiaa eri murteissa, tässä tapauksessa se tarkoittaa tulista, suolaista, ärjyä, karskia, ankaraa -  siis tyynen vastakohtaa.Mallikorteistani voi hakea ideaa ja ajatusta, mutta ei siis tarvitse välttämättä olla ihmisiä, vaan tulkita sanoja. Moni asia voi olla tuima tai tyyni. Kumman sinä valitset, tuimuuden vai tyyneyden?

Esimerkkikortit arvotaan osanottajien kesken.

Mukana:

Ainohan tykkäisi saada mukaan mukavan joukon rump rump rullaajia, ei ole pakko ilmoittautua, kunhan toimii ohjeiden mukaan, niin on mukana. Jos et tiedä osoitettani, saat sen, kun laitat minulle sähköpostia (osoite löytyy vasemmalla ylänurkassa).

Maca, Armiida, Funchis, Uuna, Raija-Annikki, Enkuli,  Kikka ...


RUMPRUMP.jpg