JOKI.jpg

Nyt alkaa pikkuhiljaa tuntua, että boggaaminen ei ole enää hauskaa. Tai ainakin siitä tehdään liian vaikeeaa. Kaikki maksaa tai jos se on aiemmin ollut ilmaista, niin ei ole enää. Tänään huomasin, että Photobucket, jossa olen aiemmin hostannut kuvia, on muuttanut käytäntöjään. Olisi pitänyt hankkia premiumtili, jos olisi halunnut edelleen hostausta sitä kautta. Sanoin tilini irti. Tästä syystä tästä blogista on kadonnut bittiavaruuteen kaiikki Photobucketin kautta hostatut tiedostot. Flick vielä toistaiseksi toimii, mutta siinäkin on ollut omistajavaihdoksia, joten en tiedä kuinka kauan sen hostaustoiminta on ilmaista.

 

Nyt mietin, mitä tehdä tämän blogin kanssa, johon olen kotiutunut. Toissaltaalta voisin aloittaa ihan alusta -tyhjältä pöydältä tai muuttaa kokonaan bloggeriin. Tosin silläkin puolella on omat siivouksensa tarpeen edellä mainituista syistä.

Ei maailma tähän kaadu, on niitä pahempiakin huolenaiheita. Tuumin tässä ja pohdin ja kyllä te aikanaan saatte tietää, mihin ratkaisuun päädyn.

Kaikesta huolimatta hyvää kesän jatkoa!