Muistinpa sentään aivan muita asioita toimitellessa, että tänään oli SE PÄIVÄ, kun kirjastossamme alkoi kirjojen poistomyynti. Sinnehän piti suunnistaa, vaikka helle kiusasi riittämiin asti. Olisihan siellä ollut ostettavaa enemmänkin, mutta nämä nyt tarttui mukaan ensiryntäyksessä. Katsotaan sitten jatkossa, mitä muuta vielä myöhemmin löytyy.

Dagny Gräsbeck: Aurinkoisella tiellä. SLS

Patsey Grey: Tähti, villivarsa. Otava

Helga Sadberg: Tummaharjan varsa. Otava.

Tämän kirjan löytäminen tuotti erityisen mielihyvän, sillä se on jatko-osa kirjaan Kerstin ja tummaharja, joka minun kirjahyllystäni löytyy ja toiveissa on ollut tuon jatko-osankin saaminen omaksi. Kirjat on luotu luettavaksi, ei vain kerran, vaan monta, monta, monta ja nautinnolla ajateltavaksi, niin kuin tämä.

Hans Hempe: Uta, lentoemäntä. Osakeyhtiö Valistus. Tätä kirjaa hieman mietin, ostaako vai ei, olin hieman epävarma, onko se minulla jo. Minulla, kun on kirjoja ei vain täällä asunnollani, vaan myös kotona maalla. Päädyin kuitenkin, kirjaa hieman selailtuani, ostamaan sen.

Mukaan tarttui myös englanninkielinen National Geographic Societyn Travelling the Trans-Canada From Newfoundland to British Columbia, jossa on todella hykerryttävän kauniita, upeita, majesteettisia, mahtavia, värikkäitä kuvia, jotka saa mielen myllerrykseen ja matkustushalut heräämään: Kumpa minäkin joskus pääsisin....

Sitten ostin Hannes Hegen sarjakuvakirjan Digedagit ja intiaanien aarre ja kaksi Hevoshullua, numerot 11/04 ja 02/05, koska näissä oli intiaaniaiheisia sarjakuvia, eli jatkoa tarinaan "Juoksee kuin tuuli", joita minulla on muitakin.

Niin että, nyt taas on luettavaa vähäksi aikaa, vaikka kyllä niitä lukemattomia juttuja oli jo ennestäänkin, mutta ei vähä lisää pahaa tee.