EDIT: Täytyi ottaa ja tehdä sitten se ATC:kin.

----   ----   ----

 

Leilan extrahaaste 16

Leila anto oikeen reseptin, jonka mukkaan kortti pit tehä. En mie tiiä, jos tämä nyt ihan semmonen o, ku pittäis, mutta kyllä siin mu miälest o kaikk ainekset ja vähän ylimääräistäkin mukhaan laitettu.  Eli:

Sehän on tuo vihriä, mikä on mu lempivär ollu jo pitkähän, ja sanomalehest mie repääsin nuo nurmikon ja puut taustalle. Tyttöset, nuo lapsukaiset mie sain joskus serkultain, kuten tuon navettakuvankin, miss kana kuoputtaa, se on tuon toisen tytön lempikana ja hyvä munimaan jot ei sit heti paistiks pistetä, ehei. Ja kortti on neliskanttinen, niin ku piti jottain neliskanttista olla mukan, vaan on siin sitä enemmänkin, ku on kaikk nuo ikkunaruurutkin. Ja jottain kirjootettua siinä sitten pit myäs olla. Mmie pistin tuon ruottinkiälisen tekstin tuohon. Se on varmaankin tuo tyttö tuos punaruutuses mekossansa tuon toisen Ruatttin serkku ja tullunna kesälomaa Suomehen viättämä, ma luulen.

Ett tämmönen jaaritus ja kortti täst nyt tuli,  sekalainen sillisalaatti, sano meinaan. Ai niin, se ylmääränen mauste, se on tuo ruskea ja vihreä samettipulver, jota mie tupsutin tyttöin päähän ja nurmikol, saajaksen korttihin vähän näkyvyyttä.

.....

Eikä tämä murre mitään oikiaa murretta ole, kunhan nyt vaan kirjoitin, mitä mieleen juolahti.

J.k. Jaahas. Sen kortin pitikin olla ATC-kortti. No, ei tullut ATC -korttia, tulipa vaan tämmöinen oma viritelmä. Anteheks vaan. Se on tuo mun sisälukukutaitoni näemmä mennyt pahasti alaspäin.