Heipä hei ja terveiset reissusta, siis siitä mielikuvituksen siivin tehdystä kesäreissusta, joka on nyt sitten saatettu päätökseen. Viimeinen, eli kymmenes kohde oli Suomen pääkaupunkiseutu, eli Helsinki. HIeman näköjään veden virtaaminen sekoitti arvaijoiden mieliä, itse ajattelin, että kyllä sitä vettä on Helsingissäkin virrannut vuosien saatossa, vaikka ei aivan jokea olisikaan, sillä kyllä niitä virtauksia meressäkin on ja kyllä sitä vettä on kannettu ja pois heitetty, on satanut ja tulvinut... No, pupuset olivat kyllä aika suora viittaus, ja Funchis sen olikin sieltä heti oivaltanut.

Kortista sen verran, että kortissa käytetyt kuvat olivat Kaivopuistosta (jos nyt muistan oikein), Töölönlahdelta ja Annankadulta (Magnus Von Wrightin maalus: Annankatu kylmänä talviaamuna).

Arvonta suoriettiin seuraavasti:

Kaikkien viimeiseen kesäreissupostaukseen kommentin jättäneiden nimet kirjoitettiin lapuille, jotka rullattiin ja taiteltiin, sekoitettiin tilavassa paperikassissa, nostettiin korkealle ja nostettiin sitten yksi lipuke, jonka kierteiden takaa löytyy nimi
Maarit!

Onnittelut. Sinulle lähtee "tyhjä kirja" tuunatuin kansin.

Arvoin vielä yhden toisenkin voiton, pienen runokirjan, nimeltä Suviyön hymyilyä ja sen voitti
Maca.

Onneksi olkoon ja kiitokset kaikille mukana olleille!