Osallistumisaika joulutuunauseeni päättyi eilen, mutta mikä ettei tuunata eli idea on ihan käytettävissä. Niin mukavia ideoita ja hauskoja juttuja saittekin aikaan, minkä ilokseni huomioin. Tänään sitten suoritin lupauksen mukaan arvonnan osallistujien kesken.

Arvonta suoritettiin sitten, että tulostin osallistujien nimet paperille, leikkasin ne ja rullasin käärölle, kääröt pistin purkkiin ja otin sen mukaani, kun lähdin asioille kaupungille. Poikkesin sitten joulutorttukahville yhteen tuttuun kahvilaan, jossa pyysin tuttaviani  toimimaan onnettarena. Virallisen valvojan läsnäollessa onnetar nosti purkista (jota oli kansi kiinni ensin  ravisteltu) voittajan nimen, joka on .... TA DA DAM -

Marita

Onnea Marita!

Ja mitä sitten itse tuosta Postia-lehdestä taiteilin. No, siitähän tuli vaikka mitä. Ensiksi leikkasin lehdestä kaikki kauniit ja mielenkiintoiset kuvat ja tekstit pois. Sen jälkeen silppusin lehden ja pistin ne likoamaan kahvilla  ja langanhaituvilla terästettyyn veteen ja hieman keittelinkin niitä. Tämä tarkoittaa, että tein loppulehdestä uusiopaperia. Yritys oli ihan ensimmäinen, mutta mielenkiintoinen projekti, mikä opetti, että tulevia vastaavia juttuja ajatellen olisi hyvä keksiä jotain sidosainetta, nyt paperin kuivuessa tuppasi hieman hapertumaan, ja jouduin sitä sitten liimailemaan. Vaan ihan hyvä siitä loppujen lopuksi tuli. Tästä uusiopaperista tein sitten pienen kirjasen, joka lähtee palkintona Maritalle. Lisäksi hänelle lähtee tekemäni postikortti + ATC.

 Photobucket

Ja kyllähän niitä ATC-kortteja tuli enemmänkin, niin, että lähetänkin jokaiselle tuunaukseen osallistujalle yhden niistä kiitoksena mukanaolosta ja itsellenikin jää vielä kolme kappaletta. Kiitokset vielä kaikille tuunajille!

 

joulukortit joulukortit2

Klikkaamalla kuvat saa isommiksi.