EDIT: Hmm. Tähän ensimmäiseen tuunaushaasteeseeni tuli yksi vastaus, joten lupaamani tuunaustarvikkeet matkaavat Annifannille heti, kun saan aikaiseksi. Kiitos Annifanni mukanaolosta. Tarkoitukseni on jatkaa näitä haasteita tilanteen mukaan, sopivan idean löydettyäni. Ei, kun eteenpäin, sano mummokin hangessa.

Ajattelin pistää tällaisen uuden tuunaushaasteen pystyyn. Idea on muhinut mielessä jo jonkin aikaa, mutta lopullisen sysäyksen sille antoi se, kun myöhästyin Arjan helmiaiheisesta pajahaasteesta. Löysin nimittäin kirpputorilta kaksi korua, joista yhdistämällä sain uuden  korun, tällaisen. Tuo keltainen sudenkorento oli alkuaan rintakoru.

HPIM0742.jpg

 

Eli, mitäs jos tuunasit sinäkin kahdesta korusta (tai useammasta) jotain ihan uutta. Se voi olla koru, niin kuin minulla,  tai jotain aivan muuta.

EDIT: Ja tiedäthän, että koruja, joita voi hyödyntää on hyvin monenlaisia, ei vain kaulakäätyjä tai sormuksia. Vinkkinä voi sanoa, että esim. pinssejä voi hyvin hyödyntää ATC-askarteluissa ja helmikäädyt voi purkaa osiin ja helmistä koota vaikka - niin mitä?  Ei, kun ideat poikimaan ja vusut näytille.

Ja jotta haasteella olisi enemmän mielenkiintoa, arvon jokaisen osanottajan kesken  tuunausmateriaalipakkauksen.

Haaste on tarkoitettu kaikille askartelusta ja tuunauksesta kiinnostuneille, teille,, heille, meille joita kiinnostaa pistää uusiksi vanhat materiaalit ja jämäjutut. Tule siis mukaan haasteeseen ja jätä linkki työhösi tähän postaukseen, niin olet mukana arvonnassa (muistathan yhteystiedot).

Huom! Voit ottaa osaa myös, vaikka sinulla ei ole blogia, kun lähetät minulle sähköpostilla jpg-muodossa olevan kuvan työstäsi ja annat luvan julkaista kuvan täällä blogissani tekijätiedoin, tietysti.

Mukavia askarteluhetkiä ja mukavia syyspäiviä. Jään jännityksellä odottamaan, miten tässä käy. Aikaa ottaa osaa on tämän kuun loppuun, eli kaksi viikkoa.