16-2010

Jotain vanhaa jotain uutta

----

Tämä on tarina siitä, kun kaikki menee pieleen. Kaikki alkoi siitä, kun päätin ottaa osaa Annen arkkikaupan haasteeseen. Tämä haaste oli laatuaan ensimmäinen ja siinä oli valmiiksi annettu asettelumalli, niin sanottu layout. No, minä aloin innokkaana katsomaan, mitkä sopisi yhteen ja sainkin aikaiseksi aika kivan kuvan. (tätä alkuperäistä ideaa ei enää ole, valitettavasti). Sitten huomasin, että ei, tästä puuttui teksti ja olin ympännyt sen tilalle kuvan. Ei muuta ,kuin kiireesti laittamaan tekstiä oikeaan paikkaan. - Ei  siitä korttia tullutkaan. Joutui kortintekijä sanomaan kuin sadussa ikään.

- No, mikä siitä tuli?

- Härpäke.

No, sitä härpäkettä sitten yritin parantaa, lisäilemällä yhtä ja lisäilemällä toista, mutta härpäke, mikä härpäke. Eihän se siitä muuksi muuttunut. (katso kuva A). No, sitten myöhemmin ajattelin yrittää uudemman kerran ja tein ihan uuden kortin, vaan ei sekään onnistunut niin kuin olisin halunnut. Niinpä leikkasin härpäkekortti 2:sta (katso kuva C) kuvan talteen ja päätin nukkua yön yli.

Tämä tapahtui siis eilen.

No, nyt aamulla sitten otin tuon härpäke yhden ja mietin, voisiko sille tehdä jotain. Revin ja leikkasin sen alkutekijöihin ja tein tein siitä, mitä jäi jäljelle uuden kortin (katso kuva B), joka edes joten kuten tyydytti mieltäni, mutta häivähdys härpäkettä on kyllä edelleen jäljellä. Mihinkäs sitä kissa karvoistaan pääsisi. Niin se on.

 

  The most wonderful moment!

A                                        B                                         C

Ja mitä tästä opimme? Jos olet tyytyväinen johonkin työhösi, älä rupea lisäilemään siihen mitään, vaikka se ei vastaisikaan tehtävän antoa. Tee mieluummin aivan uusi kortti, jos on tarpeen.

Tällä tarinalla ja erityisesti tuolla Jotain vanhaa, jotain uutta -kortilla otan osaa Annen Arkkikaupan haasteeseen. Mitä tulee siihen layoutiin, niin tässä tänään tehdyssä uuden uuttukaisessa kortissa on yksi ylimääräinen kuva, en voinut olla laittamatta sitä siihen, kun se kortti suorastaan vaati sitä siihen.