2148108.jpg

"Miniänä" Made by Taina

Tässä taannoin osallistuin Annen järjestämään ATC-tuplavaihtoon. Mielenkiintoinen ja kiva vaihto, jossa voi todella iloisesti yllättyä. Ainakin minä yllätyin, kun avasin kuoren, joka sisälsi nämä kaksi korttia. Laitoin tuon vusu-kuvan ja kansallispukukuvan menemään I-vaiheen korttien mukana, ja jäin odottamaan, millaiset kortit joku niistä saisi minulle aikaiseksi. Nämä kaksi aivan totaalisen upeaa korttia on Tainalta, ja täytyy sanoa, että hän tuntee näköjään erinomaisen hyvin sielunliikkeitäni, sillä nämä on just niin minua, kuin olla ja voi. Kiitos Taina, ja kiitos Anne tämän vaihdon järjestämisestä.

Itse laitoin nämä kaksi korttia Ullalle. No, onkos tullut kesä -kortti oli itsestään selvä juttu, kun näin tuon pastellisävyisen kuvan, pikkuinen lintu kuin tilauksesta vielä visertelemässä oksallaan, mutta tuon "suloisen rouvan" kohdalla pähkäilin pitempään, mutta ei siitä hassumpi tullut, vaikka itse sanonkin. Toivon, että Ulla oli tyytyväinen näihin.

2148110.jpg

Tainan tekemien korttien mukana tuli myös pieni kullanvärinen rasia, jossa rapisee jotain. Mitä se sisältää - en tiedä, kun ajattelin, että avaan sen vasta jouluaattona. Jotain siinä on kuulema Ainukkaan ja Onnelia ja Annelia ajateltu. Hmm. Täytyy sanoa, että uteliaisuus on kyllä huippuluokkaa, mitä kummaa siellä voisi olla ... Kiitos Taina!