Tänään posti toi uuden Postia sinulle -mainoslehden ja selatessani sen läpi alkoi heti sormia syyhyttämään kortintekokutina. En tiedä, josko tätä jaetaan kaikille samaan aikaan, uskoisin kuitenkin posteista lehteä saatavan, joten uskaltaudun haastamaan teidät jälleen mukaan uuteen korttivaihtoon.

Eli vaihdon tiedot tässä:

Tee  viisi (5) ATC -korttia materiaalina Postia sinulle -mainoslehti.

Muistutuksena itselle ja mahdollisesti uusina mukaan tuleville, että ATC-kortin kokohan on 2.5 x 3.5 tuumaa eli 6.35 x 8.89 cm.

Lähetä kortit + postimerkillä ja osoitteellasi varustettu kirjekuori minulle (osoitteen saat sähköpostitse, mikäli sitä ei sinulla ole ennestään).

Huom. Postitus viimeistään 3.6.2011.

Saat paluupostissa viisi korttia muilta tekijöiltä.

Ilmoittaudu mukaan 31.5.2011 mennessä, muistathan laittaa minulle yhteystiedot, jos minulla ei niitä ennestään ole (einontytar at suomi24 piste fi).

j.k. Lehdestä saa varmaan tehtyä useammankin kortin kuin nuo viisi ja vielä, jos haluaa käyttää digitekniikkaa mukana, on mahdollisuudet lehden hyödyntämiseen monipuoliset. Toivottavaa on, että et julkaisisi vaihtoon tulevia kortteja blogissasi ennen kuin on kulunut sen verran aikaa, että on oletettavaa että kortit on perillä vastaanottajalla. Näin siksi, että yllätysmomentti säilyisi. Muutoinhan tekijällä on täysi vapaus korttiensa suhteen tehdä, kuinka haluaa.

Huom. Tähän vaihtoon voi ottaa osaa, vaikka sinulla ei ole blogiakaan, ilmoitat vain minulle, että olet mukana vaihdossa, laitat minulle sähköpostia ja toimit,, kuten edellä on mainittu.

Jos et halua, että korttejasi julkaistaan missään blogissa, on siitä hyvä laittaa maininta kortin taakse.

EDIT: Perusmateriaalina korteissa  olisi siis tuo lehdestä saatava aines, lisukkeita saa toki käyttää mielensä mukaan, väritellä, piirrellä, muokata jne.

EDIT II: Ei enää ilmoittautumisia.

LAITAN KORTIT POSTIIN!

Mukana:

Aino kortit tehty

Funchal kortit OK

TeeTee kortit OK

Kotilaiska kortit OK

Taina Kortit OK

Manumiina Kortit OK

Sisko kortit OK

Annifanni kortit OK

Marjukka kortit OK