Tule mukaan RUMP RUMP RULLAAmaan!

Teema 1-2015 - Punainen vai vihreä?

photo punainen_zps353a932f.jpg   photo vihrea_zps431c688a.jpg

Rump Rump Rullaa on vanha lastenleikki, josta kehitin ATC-vaihdon. Säännöt löytyy SIVUT-nimikkeen alta sivupalkista. Edellisestä Rullauksesta on jo aikaa, ja nyt ajattelin, että olisi aika pistää pystyyn uusi kierros.

Tule siis mukaan Rump Rump Rullaamaan ja

  • tee ATC-kortti ja valitse vaihtoehdoksi joko PUNAINEN TAI VIHREÄ. (kortin suunnalla ei väliä). EDIT: Tarkennettakoon, että kortissa voi olla muitakin värejä kuin teemanmukaiset, idea on se, että kortin tekee joko aiheesta punainen tai aiheesta vihreä, mitä se sitten kullekin edustaa. Voihan se edustaa muutakin kuin väriä, jos kohta olisi hyvä, jos kortissa värikin jollain tasolla näkyisi. Mallikuvani ovat vain taustoista, joille itse ajattelin tehdä arvottavat korttini.
  • Lähetä kortti + osoitetiedoillasi ja postimerkillä varustettu kirjekuori minulle 16.2.2015 mennessä,        (jos et tiedä osoitettani, voit kysyä sitä sähköpostitse (ainoeinontytarpisteharjulamiukumaukugmail.comista , otsikkona viestissä rump rump rullaa)
  • Minä lajittelen saapuneet kortit ja katson, kumpiko voitti "köydenvedon, punaiset vai vihreät) ja laitan paluupostia, niin, että kukin saa takaisin yhden satunnaisen kortin (ei välttämättä samaa väriä). Älä siis julkaise korttiasi ennen tuloksen julkistamista.

Muutoksena aiempaan arvon kaikkien osallistujien kesken kaksi korttia, toisen punaisen ja toisen vihreän niin, että punainen arvotaan vihreän valinneiden kesken ja vihreä punaisen valinneiden kesken, tai tilanteen mukaan, sillä enhän tiedä - kuinka käy.

Tule siis mukaan hassunhauskaan ATC-vaihtoon, ilmoittautuakin saa!

Mukana:

Aino, Raija-Annikki, Maca  Enkuli  Manumiina  Sisko  Anemone