Hei! Ajattelin pistää pystyyn tällaisen joulutuunauksen. Olen jo pitkään ajatellut, että pitäisi varmaan pistää oveen kyltti, että ei mainospostia, vaan en ole vielä saanut aikaiseksi, ja hyvä (hyvä ja hyvä) niin, sillä sain idean tähän tuunausjuttuun tuosta postin tuomasta Postia-lehdestä. Siinä on aivan ihania jouluisia kuvia, ja mieleni alkoi askaroida, mitä kaikkea tästä krääsästä voisi saada aikaan. Jos siis sinulta vielä löytyy tämä joka talouteen kannettava tiedotuslehti,  niin haastan sinut mukaan tuunaamaan lehdestä jotain hauskaa. Kaikki keinot ja tyylit ja ideat on sallittuja, kunhan lehteä käytetään konkreettisesti. Mikäli sinulla ei ole kyseistä Postia-lehden joulunumeroa, niin voit käyttää tuunauksessa jotain muuta lehteä. Lopputuloksen tulisi kuitenkin olla jollain tasolla jouluinen.

Alahan siis miettiä, mitä kaikkea roskapostista voikaan saada aikaan. Kaikkien osallistujien kesken arvon  oman jouluisen yllätystuunauksen, josta varmasti on iloa saajalleen (toivon mukaan). Aikaa tuunauksille on 7.12.2009 asti.

Tähän haasteeseen voi ottaa osaa tuunaamalla annetun ohjeen mukainen työ, julkaisemalla työstä kuva blogissaan ja jättämällä suora linkki kommenttina tähän postaukseen. Voit myös lähettää työstäsi kuvan sähköpostiini (einontytar at suomi24 piste fi), jos sinulla ei ole omaa blogia ja haluat ottaa osaa.

Jään innolla odottamaan, mitä jouluisia juttuja saatte aikaan!

 

Tähän ovat ottaneet osaa seuraavanlaisilla ideoilla:

Inkataika

Funchal

Marita

Annifanni Annifannilta myös tämä

Mertzi

Kotilaiska

Miiwi