1. Joulu

Joulukortit piristävät mieltä, kuten kortit aina, tuli korttipostia  mihin aikaan vuodesta tahansa. Itsetehdyt on persoonallisia, vaan paljo lämpimiä ajatuksia mahtuu ostokorttiinkin. Itselläni vain oli tilanne sellainen, että en pystynyt lähettämään niin montaa korttia, kuin olisin toivonut voivani. Toisaalta, ei se ystävän muistaminen ole kortista kiinni. Ystäviä ajattelen pitkin vuotta ja mielessä säilyy muistot kallihit, ihanat.

 

2. Raha

No, rahastahan se tietysti on kiinni, mikäpä tässä yhteiskunnassa ilman pyörisi. Nämä kolikot eivät tosin enää ole käypää valuuttaa, onkohan kohta eurokaan. Olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että "markat takaisin ja pennit kanssa". Kuitenkin kaikitenkin olen sitä mieltä, että lopullinen onni ja tyytyväisyys ei ole rahasta kiinni. Ei näihin kannata sydäntään kiinnittää.

3. Kylmä

Vaikka kylmä kauhistuttaa, niin surkea on joulu, jos maa näyttää tältä. Tosin täällä ei enää ole lunta tämänkään vertaa. Sitä kun on niin tottunut siihen, että jouluna on lunta eikä vesisadetta.

4. Lahja

Nämä paketit sain ystävältä ja odottavat iltaa, jotta salaisuus paljastuu.

----

Yykaakoo4 kuvaa, siellä niitä kuvia on enemmän.

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!