Photobucket

Click!

Kevätkampa, aamukampa ehtinyt viikolle 14. Pikkupuuni näyttää näin huhtikuun ekana lauantaina yhä värjöttelevän lumen keskellä. Kolealta ja harmaalta näyttää sää.

Mikä minua tänään sekä ilahdutti että harmitti, oli, että ensimmäisen kerran eläissäni näin joutsenpariskunnan lentävän taivaalla torvet soiden. Harmitti, kun ei ollut sellaista kameraa ja reaktiokykyä, että olisin niistä kuvan saanut. Kevättä ne kuitenkin toitottivat ja rinnassa niin mukavasti läikähti.

 

Photobucket

Lumet ovat rymistelleet katolta alas ja luoneet - ainakin hetkeksi lumireliefin. Korkea on otsa ja suuri pää, kuin  viisailla ainakin tällä herralla. Aivolokeroissa monenlaista mietettä, mitähän lie noin kulkeissaan herra miettinee. Tämä on taas näitä piilokuvia, joissa pitää silmien kohdistua tietyllä tavalla, jännä on tuo luonto noissa optisissa harhoissaan.

 EDIT: Tämä kuva onkin aika erikoinen tapaus, sillä tuon korkeaotsaisen herra lisäksi tässä voi  neljä muutakin hahmoa, viisi siis yhteensä, puhumattakaan niistä, mitä joku toinen voi havaita, mutta minä en.

Photobucket

Lymyilipä tuolla verannalla tällaisetkin kevään kulkijat, iloiset vekkulit. Pojalla sentään pipa päässä, vaarilla ei sitäkään vähää, mutta hymy herkässä tuulesta ja koleudesta huolimatta. Keväänmerkkejä nämäkin - vesiläikät.

---