linnuntie.jpg


Hei!

Olen jo pitkään suunnitellut uutta "maailmanympärikierrosta", tällä kerralla lintubongauksen merkeissä. Nyt huhuilisin olisiko kukaan kiinnostunut lähtemään kanssani bongailemaan.

Tarkoituksenani on tehdä itse art journal -tyyppinen kirjanen ja kiertää lintujen matkassa maailman ympäri niin, että ainakin jokainen maanosa tulee käytyä. Jos lähdet mukaan, sinun ei tarvitse välttämättä kiertää maailmalla vaan voit tehdä saamastasi aineistosta mitä mieleen johtuu, vaikka ATC-kortteja tai hylsykirjasarjan.

Olen ajatellutkin, että tämä olisi yhdistelmä maailmanympärimatkaa (MY) ja Kesäreissua. Tahti ei olisi niin tiivis, vaan lintujen matkassa kierrettäisiin kesäkuukaudet (kesä-, heinä- ja elokuu), jolloin kullekin kuukaudelle tulisi noin yhdeksän lintukoostetta.

Minulla olisi oman matkareittini (A-Z) lisäksi koottuna lintuaineisto A:sta W:hen neljälle kiinnostuneelle (osin samoja, osin eri lintuja), joten jos haluat lähteä kanssani korttiaskartelumatkalle, niin laitahan viestiä tähän postaukseen (sähköpostiosoite mukaan, jos en tiedä sitä ennestään). 

Mukaan lähdössä:

AliceK

Ulriikka

Manumiina

Enkuli

Kati