UUSIMMAT TYÖT LÖYTYVÄT TÄÄLTÄ:

--- --- --- ---

Päivitys 15.3.2015

P1110055.JPG

Teemakuun taidetta Mixed Media 4/9.

Tässä muutamia yksityiskohtia. Klikkaamalla saa kuvat suuremmiksi. Tässä työssä on käytetty akryyliväriä muista väreistä puhumattakaan, tekokukkia, lehdestä leikattua materiaalia, pahvia ja samettipulveria. Myös murskattuja kahvipapuja löytyy. Työvälineinä muun muassa pensseliä ja poikki mennyttä ruokailuveistä.

P1110048.JPG P1110053.JPGP1110056.JPG


--- --- --- ---

12.3.2015


133.JPG

Mixed Media 3/9: ATCc-kortti numero 133-2015.

TEEMAKUUN TAIDETTA maaliskuussa Mixed medioidaan. Siitä, kuinka tämä kortti on tehty seuraavassa pieni kollaasi.

. Ensilmäyksellä kuva näyttää kauniilta ja leikkaat sen talteen, mutta sitten - kaikki lyö tyhjää. Tässä siis hieman aviisia samalla, mitä tehdä, jotta pääsisi ideassa eteenpäin.


kuinkavalmistui.jpg

klikaten isommaksi

.... ..... .....


P1110021.JPG

Mixed Media 9: A

Tämän taulun tein jo aiemmin kevättalvella. Julkaisen sen kuitenkin tässä tämän haasteen yhteydessä, koska aiheensa puolesta sopii  hyvin teemaan. Pahvipohjalle on liimattu jostain leikkaamani yksityiskohta renesanssiajan taiteesta (taiteilijaa ja teosta en tiedä). Siihen on sitten ympätty akryyliväriä, steariinia, samettipulveria, pitsiä ja taitaa siinä olla kahvivärjäystäkin.


MixedMedia1.jpg

Mixed Media 1/9

Samaten pahvipohjalle on tehty tämä ja seuraava työ. Tässä pohja on ensin maalattu punaisen ja kullan sekoitetuksella (akryyliväriä). Liimattu sitten kuplamuoviraitoja. Sutattu keltaista väriä punchinellan avulla. Tehty puku höyhenistä, lisätty perhonen, jolle tehty vartalo helmistä ja langanhaituvasta. Lisätty ruusu, kimalletta, Hiukset mustasta samettipulverista.Lisätty timantti koristamaan hiuslaitetta. Kaiken päätteeksi vaihdettu kasvot toisiksi ja paranneltu hiuslaitetta,  kun alkuperäiset jäivät jotenkin latteiksi kaiken ryönän keskellä.


MixedMedia2.jpg

Mixed media 2/9

Tämä työ on tehty siten, että ensin on liimattu ylisuuri sanomalehden sivu pahvinpalalle ryppyineen kaikkineen. Odoteltu kuviumista, jonka jälkeen kaadettu päälle vetistä akryylimaalia ja odoteltu taas kuivumista. Lisätty kuivattuja heinänkorsia ja kukkia, lisätty linnunkuvat, kala, laitettu kimalletta kuvaamaan vettä. Vähän väritetty korsia ja lisätty valkoista liitua kotkan siipiin. Hanhea on muotoiltu mustalla samettipulverilla, silmiäksi on laitettu nappi, jonka keskellä musta samettipulverimustuainen.

Jos saan aikaiseksi, lisään  TEEMAKUUN TAIDETTA, postaukseen Maaliskuun Mixed Mediaa osa II. .