You make my day.

Ahkeraliisalle ja Annifannille kiitokset tästä. Nämä kukkaset tahdon vielä antaa  erityisesti Virvalle , jonka valoisat ja lämpimät sanat lämmittävät vielä kauan sen jälkeen, kun kuu on kiertänyt ratansa ja aurinko kierähtänyt akselinsa ympäri.

***********************************************************************************

1206373.jpg

Sääntöjen mukaan "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Eli palkinnon voi jakaa eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogeista saat hyvää mieltä ja inspiraatiota sekä saavat sinut onnelliseksi täällä Blogistaniassa. Ilmoita heille kommentilla palkinnosta, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu myös siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja.

Tämän Sinin ojentaman kukkakimpun haluan jakaa edelleen seuraaville henkilöille:

 Esteri,  Koivunlehti, Savisuti,  Liioli, Ritva,  Annifanni,  Oliveria (jonka blogi on ilm. loppunut), Nukkekoti Väinölä, Mammukka,  Hiekkaoliivin Sandylle

ja loputtomalle joukolle blogin pitäjiä, jotka tavalla tai toisella tuottavat hyvää mieltä ja jakavat iloa ja rohkeutta.

EDIT: vasta huomasin kuinka suuri joukko Teitä onkaan, jotka ansaitsette kukkakimpun ja toisenkin, kaikkien luetteleminen on, jos ei mahdottomuus, niin melkoisen työn takana, niin laajalti ympäri maailmaa Teitä on. Siksi ojennnankin tämän, ihan oman kukkaseni, jokaiselle, joka tämän viestin lukee ja näkee, ja tämän harrastuksen ja muut kiinnostukset kanssani jakavat. 

This Sunflower is for you, my friend, where ever you are.

 

1206941.jpg

 You, my friend, my sunny: My  day lightened by your smile, warmed by your words.