Heipä hei ja aurinkoista maanantaita. Se olisi sitten taas aika paljastaa viime viikon matkakohde, joka oli - hyvänen aika, tuli ihan oikosulku, lieneekö helle polttanut pään, mutta yhtään en muistanut, että mikäs se matkakohde olikaan. Täytyi ihan luntata, sillä olihan se oikea vastaus löydetty, ja se oli Puumala.

Puumalavinkeistä sen verran, että Nestori oli kuin olikin Nestori Miikkulainen, tai oikestaan seppä Nestori Reponen, joka eleli Puumalan niinisaaressa ja oli esikuvana Junnun laulun Nestorille. Numero 11 kortissa oli kuvaamassa yhdentoista saaren muodostelmaa. Ajat ja kuvat, jotka on muuttuneet viittasivat tietysti esihistoriallisiin kalliomaalauksiin, joita seudulta löytyy väheksymättä nykyisiäkään paikallisia taiteilijoita.

Ja sitten arvontaan. Se suoritettiin siten, että kommentoijien nimet kirjoitettiin lapuille, laput rullattiin ja pistettiin pikkumukiin, sekoitettiin ja ravisteltiin ja heitettiin ilmaan, yrittäen sitten napata putoavista lappusista yksi. Siinä menikin kerta ja toinenkin niin, että ajattelin jo vaihtaa arvontamuotoa, ajattelin kuitenkin, että kerta vielä ja siinä se oli - hyppysissä - ja siinä luki, jot voittaja on
 
Funchal.
 
Onnea! Voitto postitetaan, kun ehditään ja aikaiseksi saadaan. Edellisen kierroksen jutut on lähdössä postin matkaan vasta tänään, mutta ovat siis tulossa nekin.

Uusi kesäreissukohde ilmestyy jojonkin aikaan päivästä!