tango%2520vai%2520valssi.jpg

Valssi ja Tango

Valssi vai Tango? Näin kysyttiin viimeisimmässä Rump Rump Rullaa ATC-vaihdossa. Nämä kaksi korttia ovat omia vanhoja, aiheeseen sopivia, eivät siis mukana leikissä. Leikkijöiden kortit on satunnaisesti jaettu ja kuoriin laitettu ja päätyvät postipojan matkaan huomenaamulla, tai oikeastaan käyn pistämässä ne postilootaan tämän päivän aikana,  se vain tyhjennetään vasta huomenaamulla. No, siis kortit lähtevät joka tapauksessa vastaanottajilleen ja päätyvät toivon mukaan ehjinä ja koreina perillekin tämän viikon aikana.

Ja sitten siihen tulokseen, valssi vai tango, kumpi innoitti taiteilijoita enemmän? Tulos oli seuraava: valssi 4, tango 2. Eli askelmitalla valssi vei voiton. Tosin niin tangot kuin valssit olivat hyvin hallinnassa ja kisa  tosi tasaväkinen, upeita kortteja kaikkinensa.

Kiitokset kaikille mukanaolijoille ja kiitokset ihanista emännänkorteista, ne olivat mukavia yllätyksiä.

tangot.jpg

valssit.jpg

Ilmoitelkaahan, kun kortit on perillä ja linkittäkää tähän, jos julkaisette saadut/tehdyt kortit blogissanne. Otin kyllä korteista yhteiskuvan, mutta ennen sen julkaisua odottelen,että kortit olisi vastaanottajilla, ettei mene jännitys kokonaan.

Jos Rump Rump Rullaa kiinnostaa, niin tervetuloa mukaan seuraavalle kierrokselle, jota tässä jo mietitään...