HUOM! DECO on täynnä.

Laitan DECO:n liikkeelle, kun saan oman sivuni tehtyä. DECO:n postitusjärjestys on oheisen listan mukainen, josta etenemistä voi seurata, sillä merkkaan listaan aina missä mennään. Jos on kysyttävää tai muuten jotain DECO:on liittyvää asia, pyydän ottamaan yhteyttä sähköpostiini.

Kaksi DECO:a (kolmekin) jossain päin Suomen-maata ja maailmaa seilailee, mutta ajattelin nyt kuitenkin pistää taas yhden liikenteeseen, jos tulee kiinnostuneita osanottajia. (EDIT: Ja niitähän näyttäisi olevan listasta päätellen)

 

1402774.jpg

Maaseudun elämää -DECO

Eli kaikkea kotieläimistä ympäröivään luontoon:

kuvia, runoja, ajatuksia,  mitä kunkin mieleen ajatuksia herää.

Huom! Ilmoittautumisen yhteydessä yhteystiedot (nimi, osoite, sähköposti ja blogi, jos sellainen on) minulle sähköpostitse (einontytar at suomi24 piste fi).  Toivon, että jokainen ilmoittautuja ottaa huomioon seuraavat asiat.

1. DECO saa olla yhdellä tekijällä korkeintaan kaksi viikkoa. Jos tässä ajassa ei syystä tai toisesta saa mitään aikaan on DECO joka tapauksessa laitettava eteenpäin (tällaisissa tapauksissa voin laittaa DECO:n uudelleen kyseiselle henkilölle kierroksen loputtua).

2. DECO:n saapuminen ja eteenpäin toimittaminen on suotavaa ilmoittaa.

Ymmärrän, että elämässä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, ja on asioita, joille ei voi mitään, mutta sellaisissa tapauksissa toimitaan sitten tilanteen mukaan.

Ilmoittautuminen alkaa N Y T!

EDIT: Ilmoittautuminen on päättynyt.

1. aino

2. Pianca

3. Dumdum

4. Jenska

5. Saoka

6. Minimamma

7. Tiia

8. Britt

9. Taina J

10. Liisa

11. Mardemoomika

12. Mertzi

13. Krista

14. Anttu

15. Peikkotyttö