Heipä hei ja aurinkoista suven jatkoa! Kesäreissu etenee pikku hiljaa ja kolmas viikko on alkamassa, sitä ennen kuitenkin vielä toisen viikon tunnelmiin, eli mikähän se olikaan, se matkakohde viimemmäksi. No, sehän oli kuin olikin - Lohja! Lohjaa oli arvuutellut Funchal ja Kotilaiska. Lohja-viittauksista kortissa sen verran, että Ralli, jota kaiholla ajateltiin, oli Eeva Joenpellon kirjoittama koiratarina ja Eeva Joenpeltohan oli Lohjalainen kirjailija. Saima Harmajaa en korttia tehdessä muistanut lohjalaiseksi, mutta Jalassaari tosiaankin kuuluu Lohjan seutuun, joten runollista seutua kyllä riittää. Suomen suurin ... huii oli tietenkin Lohjan suurin luonnonluola, jonne olisi kyllä mielenkiintoista päästä käymään, sikäli kuin on lämmintä yllä ja valoakin mukana. Ja sitten, Lohjalla, tai paremminkin Sammatissa (kuuluu Lohjan seutuun) on kuvattu vanha suomalainen elokuva Kun tuomi kukkii, mutta miten omenankukat liittyy Lohjaan? Sitä minä vielä mietin, ehkä Funchal sen minulle kertoo. No, ja sitten se arvonta.

Kommentoijia olivat:
1. Funchal
2. Annifanni
3. Jip
4. Kotilaiska

Arvonta suoritettiin taas satunnaisnumerogeneraattorilla, ja voittonumeroksi osui numero 2 , kommentoija numero 2 on - ei voi olla totta, mutta kyllä, se on ANNIFANNI. Onnittelut!

 

Seuratkaahan jälleen tilannetta, uusi kohde ilmestynee, kunhan kortti kuivahtaa sen verran, että pystyn sen skannaamaan.